Még a legszebb ékszereknek is megfelelő méretre van szükségük, hogy tökéletesen illeszkedjenek az Ön stílusához.


Nyaklánc hosszaa

Lia Vie kínál nagy választékot . Nyakláncokat elsősorban az egyediség és a design egyedi jellege jellemzi. Annak érdekében, hogy a "nyakláncot" megszeressük, nem csak egyedinek kell lennie, hanem megfelelő hosszúságúnak és tökéletesen illeszkednie is kell. A következő ábrán láthatja, milyen a nyakláncok hossza. Most válasszon egy láncot ellenállhatatlan ajánlatunkból, amely megfelel Önnek és stílusának!

A megfelelő méret is kulcsfontosságú, még a legszebb ékszerek esetén is.

Gyűrűméretek

A Lia Vie gyűrűknél,a megfelelő méret döntő jelentőségű. Ez az egyetlen garantált módszer a kényelmes viseléshez, anélkül hogy ezt kockáztatná. Ezért vásárlás előtt meg kell határoznia az optimális méretet. A legegyszerűbb módszer egy tökéletesen illeszkedő gyűrű mérése. Meg kell mérni a gyűrű belső átmérőjét vonalzóval vagy szalaggal. A méret meghatározásához a képen található sablonjainkat is használhatja.


Karkötő méretei

Annak érdekében, hogy karkötői tökéletesen illeszkedjenek a csuklójára, vásárlás előtt meg kell határoznia az optimális méretet. Helyezze a karkötőt, amelyik a legjobban megfelel, amikor kipróbálja, a képen lévő sablonokhoz, így könnyen megszerezheti a megfelelő méretet. Ha nincs nálad karkötő, ugyanezt teheted meg bármilyen szalaggal vagy húrral. Mindig vegyed figyelembe, hogy a méretet a csukló legszélesebb pontján kell meghatározni.