Menu
Your Cart

Rólunk

Claudia Style csapata, szeretne eleganciát, konzervatív szépséget bevinni minden nő otthonában!

 

Rólunk : 

Ha keresel kivételes, minőségi, exkluzív női, divat ékszereket, kozmetikumokat, ruhákat, cipőket, táskákat akkor megtaláltad!   

Elsősorban ékszer nagy követei vagyunk akik nemcsak értékesítik, de szeretik és  hordják is ezeket a kivételes darabokat :) Célközönségünk legfőképp hölgyek 30 tól - 100 éves korig. Természetesen a férfiak is akiknek különleges hölgy áll az oldalán. Szervezünk ékszer partikat,divat bemutatókat és képviselünk mindent ami a női divatról szól! Saját otthonodban is szervezhetsz partikat, ha felpróbálni szeretnéd még a vásárlás előtt a általad kiválasztott ékszereket vagy más divat darabokat. Jelenleg Szlovákiában, Magyarországon, Csehországban dolgozunk. Alig várjuk hogy felékszerezzünk és megismerjünk téged

Klaudia Czingel, Claudia Style cég tulajdonosaA mi mottónk: 

Úgy gondoljuk, hogy minden nő megérdemli, hogy olyan ékszereket viseljen, amire büszke. A szeretetet nem karátokban mérik, és a minőség nem lehet luxus. Hisszük, hogy az ékszereknek örömet kell okozni,és lehetőséget kell adni arra,hogy kifejezzék magukat. Fontos, hogy változást hozzunk és boldoggá tegyük az embereket. Ez az ékszer több mint kiegészítő. Hiszünk a változásban, a barátságban, a bátorságban és a különleges pillanatokban - hiszünk benned ! 

Christina Stütz ,Lia Vie cég tulajdonosa